Швейная линия
Приймаємо тільки онлайн замовлення Пн—Вс 9:00—17:00

Бесплатная доставка от
3 000 грн

Доступные
способы
оплаты

Свыше
1 500+
товаров

Про вибір і різноманітність швейних голок

Админ 1 мая 2019

Стандартний набір голок для швейної машинки, що йде в комплекті, будь швейної машини, навряд чи зможе задовольнити, навіть самого неупередженого покупця. Так як, даний набір, є тестовим і дуже мінімальним в своєму обсязі. Відповідно, в процесі шиття, у користувача швейної техніки, виникає питання, про розширення асортименту використовуваних для пошиття голок.

У цій статті, торкнемося питання, з яким стикаються люди, впевнені у виборі і різноманітності швейних голок.

Насправді, складність полягає в наступному - практично всі швачки, а також просто любителі кравецької мистецтва, досить добре розбираються в тканинах і нитках. А ось які голки, використовувати для того чи іншого матеріалу, під часту не знають або не впевнені в своєму рішення. Тим більше, що в наш час, назви і номенклатура голки світу, видається на іноземних мовах, переважно англійською. Відповідно, люди губляться, в спробах визначити призначення тієї чи іншої голки.

Нижче, в таблиці, наведено приклад, популярних типів голок і їх призначення для певних типів тканин. Розглянемо, відомого японського виробника - фірму «ORGAN». Відразу, звертаю вашу увагу на те, що в таблиці, представлені виключно голки, які використовуються в побутових швейних машинах.





Виходячи, з представленого вище матеріалу. Робимо досить простий висновок. Якщо ви бажаєте, наприклад відремонтувати, джинсові штани, скористайтеся, не будь-який ліпшій вам в руки голкою, з вашого скриньки зі швейною фурнітурою. А зробите, невеликий похід в магазин, в якому, вам запропонують, якісні і дійсно необхідні голки для даного виду пошиття або замовте в інтернет-магазині www.sewline.com.ua. Це стосується, відповідно і будь-якого іншого виду матеріалу, з яким ви будете працювати. Будь то трикотаж або звичайна плащівка. Правильний підбір поєднання - тканина, нитка і голка, ось, що в основному створять, відмінну якість ремонту або пошиття одягу. А наша таблиця відповідності швейних голок, дуже сподіваюся допоможе вам у вашому виборі!



У ВАШОМУ АРСЕНАЛЕ ШВЕИ, ОБОВ'ЯЗКОВО, ПОВИНЕН БУТИ, різноманітний вибір ІГЛ, НА ВСЕ ВИПАДКИ ТКАНЕЙ .....!